SKAB VÆRDI FOR DINE KUNDER

Jeg arbejder med Business Model Canvas og Value Proposition. Disse modeller og metoder er designet til at skabe viden, overblik og forståelse for, hvordan der skabes værdi i din egen forretningsmodel, og ikke mindst i forhold til hvordan du sikrer at det produkt/ydelse du vil sælge, giver oplevet værdi for kunderne.

Hvordan kan du bruge det i idé fasen?

Ved at benytte metoderne når du har fået den nye gode forretningsidé, undgår du at bruge en masse ressourcer og penge, på at udvikle produkter og ydelser som ingen i sidste ende ønsker at købe.

Derimod øger du dine chancer markant, for at omsætte din idé til en forretningsmodel, som dokumenteret har et marked og en efterspørgsel, og derved kommer du tættere på at realisere dine drømme.

Hvordan kan du bruge det når du allerede har en forretning kørende?

Omverdenen og forbrugernes adfærd og ønsker, ændres og udvikles hurtigere end nogensinde før. Er din nuværende forretningsmodel klar til fremtiden?

Du kan bruge disse metoder til proaktivt at udvikle nye muligheder, retninger og ydelser, og være klar til at styrke eller genopfinde din forretningsmodel, før omstændighederne måske tvinger dig til det.

At beslutte sig for at tage et ”service tjek” på den nuværende forretningsmodel, kan medføre flere positive følger: Udvidelse af forretningen, inddragelse af medarbejdere i processen skaber ejerskab og sammenhold, involvering af kunder kan føre til tættere samarbejde og styrket konkurrence situation.

Bestil gratis og uforpligtende møde